Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Biodom Pelletketel 27-A

1 jaar geleden

De BIODOM 27-A is een volautomatische pelletketel en heeft door zijn hoge rendement zeer lage emissies, is hierdoor zeer milieu vriendelijk en heeft een mooi functioneel design.

Lees verder

Biodom Pelletketel 33

1 jaar geleden

BIODOM 33 vertegenwoordigt de nieuwe generatie van BIODOM pelletketels met de innovatieve BIO-Logic technologie, die tal van voordelen biedt aan de gebruiker. BIO-LOGIC is een stap op weg naar meer efficiëntie, besparing op energiekosten en het helpt om het milieu te beschermen met een lage uitstoot.

Lees verder

Biodom Pelletketel C15

1 jaar geleden

BIODOM C15 is een compacte cv pelletketel met een hoog vermogen en is uitgevoerd met het innovatieve BIO-LOGIC systeem. BIO-LOGIC staat voor hoge efficiëntie, besparing op energiekosten en lage emissies. De BIODOM C15 Compact is met zijn mooie design en hoog vermogen hét ideale cv verwarmingssysteem én een logische keuze ter vervanging van de fossiele brandstofketels.

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren